Горящие туры. Авиакассы. Визовый сервис. Страхование. Присоединяйся
shape Херсон проспект Ушакова 71/А
email regatosdir@gmail.com электронная почта
call 38 (099) 732 00 14 телефон для консультаций
Головна сторінка Новини

Ще раз про Албанські пляжі та курорти!

Пляжі Албанії неможливо охарактеризувати в цілому – вони різноманітні, кожен регіон має свої особливості.
Загальна довжина морського узбережжя Албанії становить 362 км, його омивають Адріатичне і Іонічне моря. Кордоном між морями вважається півострів Карабурун, продовженням якого є гірський хребет з розташованим тут Національним парком Логара.

📍Дуррес
Популярність цього регіону пояснюється тим, що він розташований неподалік від столиці і аеропорту, а також має досить розвинену інфраструктуру, численні дискотеки, клуби та бари. Пляжі тут піщані, а берегова лінія широка з пологим входом у море. Все це приваблює сім’ї для відпочинку з маленькими дітьми.

📍Вльора
Вльора – це один з найвідоміших курортів Албанії, місце, де зустрічаються два моря: Адріатичне і Іонічне. Місто тягнеться вздовж узбережжя, регіон з мальовничою природою, різноманітними пам’ятками і, звичайно, можливостями для пляжного відпочинку. Пляжі Влери відрізняються чистою, блакитного кольору води.
Затишні сімейні готелі, розташовані на скелястих пляжах вздовж всієї бухти Вльори

📍Саранда
Курорт Саранда називають перлиною Албанської Рів’єри. Він розташований в південній частині країни, навпаки грецького острова Корфу і омивається водами Іонічного моря. Пляжі Саранди мають добре розвинену інфраструктуру, вони відрізняються чистотою, доглянутістю і дивовижною мальовничістю. Узбережжя тут суцільно покрито галькою, завдяки чому вода неймовірно прозора.

📍Ксаміл
До числа найкрасивіших пляжів Албанії зазвичай зараховують і пляжі Ксаміля. Цей курорт лежить на самому півдні Албанської Рів’єри, всього в 2,5 км від грецького Корфу. Тутешні пляжі називають не інакше як албанські Мальдивами або Багамами, настільки вони мальовничі, красиві і зачаровують.

Повернутися назад